Αλληλεγγύη στον αναρχικό Μ. Σεϊσίδη


Αλληλεγγύη στον αναρχικό Μ. Σεϊσίδη

Τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 ολοκληρώθηκε η κατασκευασμένη δίκη του συντρόφου Μ. Σεϊσίδη, καταδικάζοντας τον σε ποινή κάθειρξης 36 ετών. Άλλη μια τρομοδίκη που φανερώνει την βαρβαρότητα του δικαστικού τους συστήματος, η οποία λειτουργεί εισπρακτικά, τιμωρητικά και παραδειγματικά προς κάθε ασυμμόρφωτο πνεύμα που δεν επιθυμεί να υπακούσει στην γενικευμένη μιζέρια και εκμετάλλευση.

Κατασκευάζοντας με διάφορους τρόπους το προφίλ του εσωτερικού εχθρού και στο όνομα της δικαιοσύνης των από πάνω, επιβάλλονται εκδικητικές ποινές.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο «πολιτισμός» τους βρωμάει εκμετάλλευση και πόλεμο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι θεσμοί τους εξυπηρετούν τις τράπεζες και τα συμφέροντα αυτών που τις υπακούν. Ξέρουμε πως όσο υπάρχουν κράτη, θα βασιλεύει η αδικία, η εξατομίκευση και το μίσος. Όσο οι εξεγέρσεις μας χτίζουν τον πολιτισμό μας, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας στο δρόμο για την άλλη κοινωνία. Σκατά στις τράπεζες, στους μπάτσους, στα δικαστήρια και στους ρουφιάνους. Εμείς θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι.

Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους

Αλληλεγγύη-επίθεση-αυτοοργάνωση

Αναρχική ομάδα μπαρούτι