Αλληλεγγύη με τους παλαιστίνιους απεργούς πείνας


Το Σάββατο 13/5 στο κέντρο της πόλης της Βέροιας, αναρτήθηκε πανό και μοιράστηκαν κείμενα σε αλληλεγγύη με τους παλαιστίνιους απεργούς πείνας

Το κείμενο που μοιράστηκε:

Αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους απεργούς πείνας

       Από τις 17 Απριλίου, περισσότεροι από 1500 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές, ξεκίνησαν απεργία πείνας ενάντια στις συνθήκες κράτησής τους, συνθήκες ειδικές, εκδικητικές και βασανιστικές, που επιβάλουν τα κράτη πάνω στους αιχμαλώτους των πολέμων τους. Η μεταχείριση που επιφυλάσσει η εξουσία, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχει στο χέρι της, δεν θα αλλάξει ξαφνικά, πόσο μάλλον στα μέρη εκείνα του πλανήτη που ο θάνατος γιορτάζεται και ονομάζεται νίκη. Το μόνο δίκιο που αναγνωρίζει είναι αυτό της κυριαρχίας.Μας αηδιάζει η δουλική βια των κυρίαρχων. Μας αηδιάζει η μισανθρωπική δειλία των φασιστών και των πολεμόχαρων. Μας αηδιάζει το σύστημα του κρατικού και άκρατου κανιβαλισμού που παράγει κέρδος. Αυτός είναι ο πολιτισμός της εξουσίας και βασιλεύει πάνω από πτώματα. Ο δικός μας πολιτισμός είναι αυτός της εξέγερσης και ανθίζει όπου υπάρχουν οι αξιοπρεπείς φωνές της αντίστασης.

Στεκόμαστε αλληλέγγυ@ στον αγώνα των Παλαιστινίων απεργών πείνας για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια και στους αγώνες των καταπιεσμένων από άκρη σε άκρη αυτού του κόσμου.

Τα κράτη δολοφονούν – Να τα τσακίσουμε!

Φωτιά στα κελιά!

αναρχική ομάδα μπαρούτι