Αλληλεγγύη στο α/α στέκι Αντίπνοια


Τα ξημερώματα της Τρίτης 9/6, το στέκι Αντίπνοια στα Κάτω Πετράλωνα γίνεται στόχος εμπρηστικής επίθεσης από φασίστες. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του στεκιού. Τον Ιούνιο του 2008 το στέκι Αντίπνοια δέχτηκε επίθεση από περίπου 20 χρυσαυγίτες που εισέβαλαν στον χώρο την ώρα που εκεί γίνονταν μαθήματα και μαχαίρωσαν 2 άτομα.

Τέτοιες θρασύδειλες και φοβισμένες επιθέσεις από τους φασίστες δεν θα πετύχουν ποτέ τον στόχο τους καθώς δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν στο ελάχιστο τον κόσμο του αγώνα, έναν κόσμο που από άκρη σ’ άκρη, αγωνίζεται καθημερινά, κάτω από όποιες συνθήκες και, μακριά από ηγεσίες, αρχηγούς και ρόλους, διεκδικεί και αντιστέκεται με τους δικούς του όρους και αξίες ενάντια στο υπάρχον, ενάντια σε κυβερνήσεις είτε λέγονται δεξιές είτε αριστερές, εξεγείρεται και δημιουργεί το δικό του αύριο ενάντια σε κάθε εξουσία. Και κάθε εξουσία γελιέται αν νομίζει οτι θα κάτσουμε στιγμή να αποθαρρυνθούμε και να παραιτηθούμε από τα όνειρά μας χρησιμοποιώντας γελοίες στρατηγικές έντασης και εντυπώσεων με τις μαφιόζικες ενέργειές τους.

Πέρα από την παλαιότερη δολοφονική επίθεση στο στέκι Αντίπνοια και που οδήγησε σε δίκες, αυτή την περίοδο εξελίσσεται το σόου της δίκης της χρυσής αυγής στον Κορυδαλλό. Δεν περιμένουμε ποτέ από αυτούς που τους εκτρέφουν να τους δικάσουν γιατί ξέρουμε πολύ καλά ποιοί είναι αυτοί και ποιοί είμαστε εμείς. Κι ο φόβος και ο πανικός βρίσκονται στη δική τους μεριά. Φασίστες μείνετε χωμένοι στις τρύπες σας να προσκυνάτε αφεντικά και να μετράτε ψηφαλάκια. Εμείς θα είμαστε εδώ και πάνω μας θα πέφτετε και θα τρώτε τα μούτρα σας.

Αλληλεγγύη στο στέκι Αντίπνοια

Ενάντια σε κράτος και κάθε φασισμό

Αυτοοργάνωση – Αλληλεγγύη – Εξέγερση

αναρχική ομάδα μπαρούτι