Για την επίθεση στην κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου


Τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/11 η κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι δέχεται φασιστική επίθεση με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε μπροστά στην αυλόπορτα της κατάληψης στη μέση του δρόμου. Από την δολοφονική επίθεση προκλήθηκαν φθορές στην κεντρική είσοδο της κατάληψης και ζημιές στα γύρω σπίτια και καταστήματα.

Οι καταλήψεις και οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι όντας εστίες αντίστασεις στο υπάρχον, με συνεχείς κινηματικές δράσεις και αγώνες, απέναντι και έξω από τις λογικές της εξουσίας, αποτελούν στόχο επιθέσεων κράτους και φασιστών. Από την αριστερή καταστολή της Βίλας Ζωγράφου και της κατάληψης του Κένταυρου, την εισβολή στην κατάληψη Ελαία της Κέρκυρας και την εμπρηστική επίθεση στο κατειλημμένο έδαφος του Αγρού, την βόμβα στην Έπαυλη Κουβέλου μετά και την εμπρηστική επίθεση το 2011 και την χρυσαυγίτικη επίθεση τον αύγουστο του 14, την καταστολή των καταλήψεων στέγης, τις συνεχείς απειλές, στοχοποιήσεις και διώξεις κινηματικών χώρων και κόσμου του αγώνα, ως και την εισβολή των ΚΝΑΤ στην κατάληψη των μεταναστών στο πρώην εργατικό κέντρο Μυτιλήνης, η εξουσία μας δείχνει τους φόβους της.

Είμαστε εικόνα απ’ το μέλλον και αυτοί οι εγγυητές του σάπιου υπάρχοντος. Αλλά πως να μας φοβίσουν οι φοβισμένοι. Πως να μας σκλαβώσουν οι δούλοι.

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου, σε όλες τις καταλήψεις και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους

Αυτοοργάνωση-Αλληλεγγύη-Εξέγερση

αναρχική ομάδα μπαρούτι