Αλληλεγγύη στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους – Τσακίστε τους φασίστες


Το απόγευμα της 25/2 ο ελεύθερος κοινωνικός χώρος Φαβέλα στον Πειραιά δέχεται επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών, οι οποίοι εισβάλουν και τραυματίζουν τον κόσμο που βρισκόταν μέσα στον χώρο, προξενώντας και υλικές ζημιές.

Η ενέργειά τους έρχεται σε συνέχεια των φασιστικών επιθέσεων που δέχτηκε ο ίδιος χώρος τον τελευταίο χρόνο, στοχεύοντας στην τρομοκράτηση του κόσμου για την αντιφασιστική του δράση στην περιοχή, καθώς και στη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας στη γειτονία, κάτι το οποίο δεν κατάφεραν και ούτε θα καταφέρουν ό,τι κι αν προσπαθήσουν.

Οι μισαλλόδοξοι φασίστες και ναζί είναι αυτοί που ζουν στον φόβο και αναπνέουν με αυτόν προσπαθώντας να τον επιβάλουν. Από την άλλη η αντιφασιστική οργάνωση και δράση δεν εκφοβίζεται γιατί δεν κρύβεται. Δεν προάγει και δεν βασίζεται στον φόβο – τον τσακίζει. Μαζί του και τους εχθρούς της ελευθερίας. Αυτούς που τρέχουν με λοστάρια και μαχαίρια για να διαφυλάξουν έναν κόσμο ελεύθερο για τα αφεντικά. Εμείς θα τους τσακίσουμε γιατί αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο ελεύθερο για όλους. Και αυτός ο αγώνας δεν τελειώνει γι αυτό και δεν μπορεί να ηττηθεί.

Καμία ανοχή στους φασίστες, δύναμη και αλληλεγγύη στους χώρους αγώνα

Αναρχική ομάδα μπαρούτι