Κάτω τα χέρια από την Βιο.με


Εκμεταλλευόμενη τις συνθήκες μαζικού περιορισμού και ελέγχου που έχει επιβάλει η κρατική εξουσία στην κοινωνία, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να οργανώσει την επίθεσή της στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της Βιο.με στη Θεσσαλονίκη, κόβοντας το ρεύμα παρουσία γερανού και ΜΑΤ , στις 6:30 το πρωί της Δευτέρας.

H κρατική πανδημία απλώνεται υπό την κάλυψη των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε και φροντίζει για τον ακρωτηριασμό όποιου από τα κάτω κοινωνικού αυτόνομου εγχειρήματος υπάρχει.

Η καταστολή είναι το μόνο που έχει να παρουσιάσει το κράτος ως έργο: Από τις θεαματικές επιθέσεις σε καταλήψεις και ελεύθερους χώρους, τις πρόσφατες συλλήψεις Κούρδων αγωνιστών και την επίθεση στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Ρέθυμνο με μαζικές συλλήψεις, τον στοχευμένο αδιάκριτο ξυλοδαρμό συνανθρώπων μας, την εξόντωση προσφύγων και μεταναστών. Πρόστιμα, φυλακίσεις και γενική καραντίνα, μια κοινωνία που τρομοκρατείτε, μια κοινωνία που καλείται να συνηθίσει την υπακοή και την τιμωρία. Να αποδεχτεί την υποταγή της στην απόλυτη κυριαρχία των κυβερνήσεων και των εκμεταλλευτών της.

Ξέρουμε πως η αλληλεγγύη δεν υπάρχει σαν έννοια, ούτε φυσικά στους σχεδιασμούς της όποιας εξουσίας. Αφεντικά και κράτος θα εργάζονται ακούραστοι και αδίστακτα για το κέρδος τους. Η επίθεση στη Βιο.με αποτελεί άλλη μια επίθεση εναντίον ολόκληρης της κοινωνίας από τους εκμεταλλευτές της. Εμείς θα συνεχίσουμε να αμφισβητούμε τον κόσμο τους και την παντοδυναμία τους, για την απελευθέρωσή μας από αυτόν, προς μια ελεύθερη κοινωνία αυτονομίας, δικαιοσύνης, αλληλεγγύης.

Αλληλεγγύη στη Βιο.με – Τσακίστε την καταστολή

Καμιά ειρήνη με τα αφεντικά

Αυτοοργάνωση – Αλληλεγγύη – Εξέγερση

Road to Utopia

Αναρχική ομάδα μπαρούτι

 

Σχετικά:  http://biom-metal.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html