ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ


Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση με αφορμή την ημέρα της απόφασης στη δίκη της Χ.Α.
Τετάρτη 7/10/2020 στις 18.00 στο κεντρο τησ Βέροιας, στη τοποθεσία “κορνερ”(μητροπόλεως με κοντογεωργάκη)

Οι κυβερνήσεις σας βρωμάνε φασισμό και θάνατο

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου αναμένεται η απόφαση της δίκης της χρυσής αυγής.
Δεν περιμένουμε καμιά δικαιοσύνη για τα εγκλήματα του φασισμού από το ίδιο σύστημα που τον χρησιμοποιεί και που ο ίδιος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του.
Η όποια τιμωρία ή απαλλαγή των νεοναζί από τους κρατικούς θεσμούς μαρτυρά την στρατηγική διάθεση των εξουσιαστών να παρουσιαστούν για άλλη μια φορά ως εγγυητές της κανονικότητας του συστήματος εκμετάλλευσης, που χρειάζεται τα φασιστικά μορφώματα τα οποία εκφράζουν την ωμή φύση της καταπίεσής του.
Οι δολοφονίες και οι επιθέσεις των φασιστών είναι οι ίδιες μελετημένες επιθέσεις του κράτους ενάντια στους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους που τολμούν να σηκώνουν κεφάλι.
Για μας ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι ο αγώνας ενάντια στον καπιταλισμό, το κράτος και τη βία του, τους καταπιεστικούς θεσμούς του, τις φυλακές, τα στρατόπεδα, τα σύνορα, κάθε μορφής εγκλεισμό και αποκλεισμό.
Για μας η μόνη δικαιοσύνη είναι ο συνεχής συλλογικός αγώνας των από τα κάτω ενάντια στις εξουσιαστικές δυνάμεις, είτε φορούν τον αστικοδημοκρατικό είτε τον φασιστικό μανδύα τους, ο αγώνας για μια αταξική κοινωνία που δεν γεννάει φασίστες και μισαλλόδοξους αλλά ελεύθερους ανθρώπους.

Τσακίστε τους φασίστες – Καμιά ειρήνη με τα αφεντικά
Αντίσταση/Αξιοπρέπεια/Εξέγερση

Αναρχική ομάδα μπαρούτι – ROAD TO UTOPIA