Κανένας μόνος του ενάντια στο κράτος και τη χούντα


Με τις μαινόμενες επιθέσεις στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο Πολυτεχνείο την Παρασκευή 13/11, σε αγωνιστικές συγκεντρώσεις, κοινωνικές διαμαρτυρίες, πλατείες, κοινότητες και άτομα, φυλακισμένους και ασφυκτικά πλέον περιορισμένους, μας  ομολογούν πως το μόνο πράγμα που είναι στην ουσία του το κράτος είναι η καταστολή.

Η βία που νομίμως ετσιθελικά ασκεί για να προστατέψει τα συμφέροντα των καπιταλιστών, να ελέγξει ροές φυσικές και μεταφυσικές και να θυμίζει σε όλους μας, πως η κοινωνική τους ειρήνη είναι η πάση θυσία κυριαρχία τους σε μια κοινωνία φυλακή, που θα διευκολύνει την κερδοφορία των αφεντικών.

Αφού μόνο τα κουτάλια της εξουσίας και τα δολοφονικά σώματα των μπάτσων της δεν μολύνουν, μπορούν και καταδικάζουν τον κόσμο σε θάνατο για λόγους υγείας, της υγείας του κέρδους. Με εξόντωση οικονομική, ψυχολογική, σωματική, πνευματική.

Αυτές οι πολιτικές εξόντωσης, η ολοένα και οξυνόμενη κατάσταση  των συνθηκών εκμετάλλευσης, και η προμελετημένη, εγκληματική αδιαφορία των αχρήστων που απαρτίζουν την ελίτ των κατ’ επάγγελμα πολιτικών προσώπων, σαφώς και οδηγούν σε κοινωνικό αναβρασμό.

Η συσσωρευμένη οργή θα βρει τους τρόπους της να εκφραστεί μαζικά. Μένουν ατάραχοι όμως γιατί γνωρίζουν πως τα προνόμιά τους θα παραμένουν ακλόνητα όσο θα προφασίζονται και θα μιλούν για δημοκρατία, και όσο αυτή χρησιμεύει ακόμη ως πρόφαση σε τμήματα του καταπιεσμένου αυτού πλανήτη.

Και είναι πραγματικά παράλογα αστείο το ότι ακόμη και τώρα, ενώ μαντρώσανε εν καιρώ ειρήνης τους ολόκληρο τον κόσμο, μιλούν γι αυτή, ακόμη και όταν την καταριούνται ανοιχτά ή όταν καταργούν το ίδιο το σύνταγμά τους.

Η δημοκρατία τους είναι ο φασισμός κι ο θάνατος και οι χούντες τους θα νικιούνται πάντα από τους εξεγερμένους.

Αλληλεγγύη στις μολυσμένες και τους μολυσμένους από τον ιό της εξέγερσης

Αντίσταση – Αλληλεγγύη – Εξέγερση

Road to Utopia – Αναρχική ομάδα μπαρούτι