Αλληλεγγύη στην κατάληψη Ευαγγελισμού, αλληλεγγύη σε όλες τις καταλήψεις


Μέρα με τη μέρα γινόμαστε μάρτυρες της ολοκληρωτικής καταστροφής του περιβάλλοντος, των τόπων, των δομών και του πολιτισμού. Ξέρουμε πως δεν θα σταματήσουν πουθενά καθώς αποτελούν στρατηγικές και μέσα για την κερδοφορία των ελίτ. Ο ασφυκτικός έλεγχος και η υποδούλωση της κοινωνίας μας το έχουν αποδείξει.

Οι επιθέσεις του κράτους στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Άνω-Κάτω Πατησίων, στον κατειλημμένο κοινωνικό χώρο Ζιζάνια, στο αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου και άλλους χώρους που στοχοποιήθηκαν και στοχοποιούνται από την κασταλτική μανία του κράτους, αναδεικνύουν ακόμη πιο έντονα ότι ο εχθρός είναι πολιτικός και δυνάστης της κοινωνίας. Η καταστολή των κοινωνικών αντιστάσεων χρησιμεύει διαχρονικά στους εκάστοτε κυβερνόντες, στην δημιουργία εντυπώσεων εχθρικού κοινωνικά στρατοπέδου, στην διάλυση των προσπαθειών για οργάνωση των από κάτω, στην προσωπική επιτυχία του εκάστοτε μπατσοϋπουργού.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Σεπτέμβρη οι μπάτσοι επιτίθονται στην κατάληψη Ευαγγελισμού του Ηράκλειου Κρήτης, απελευθερωμένο χώρο εδώ και 21 χρόνια, από την σαπίλα του κυρίαρχου συστήματος. Η συμμορία των ένστολων βάρβαρων καθαρμάτων επιχείρησε μια ακόμη δολοφονία, αφήνοντας πίσω της τραυματία σύντροφο με σπασμένα πόδια μετά από πτώση από ταράτσα. 11 συλληφθέντες συντρόφισσες και σύντροφοι, βασανισμοί, χημικά και διώξεις. Ένας συνασπισμός μισανθρώπων με θέσεις εξουσίας σε πανεπιστήμια, νοσοκομεία, δικαστήρια, μπάτσοι και φασίστες με στολή ή χωρίς, να πανηγυρίζουν για τις αντικοινωνικές και εγκληματικές τους ενέργειες.

Καθάρματα, οι απελευθερωμένοι χώροι ανήκουν και θα ανήκουν στην κοινωνία που αγωνίζεται για ζωή, δικαιοσύνη και ελευθερία. Στον πόλεμο που εξαπολύετε θα μας βρείτε εναντίον σας – σας ξέρουμε ποιοι είστε – μπήκατε στα σπίτια μας, θα μπούμε στα δικά σας.

Χιλιάδες καταλήψεις, ενάντια σε έναν κόσμο οργανωμένης σήψης

Πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Ευαγγελισμού και σε όλες τις καταλήψεις

Αλληλεγγύη/Αντίσταση/Εξέγερση

Road to Utopia

Αναρχική ομάδα μπαρούτι